Wrapping

Wrapping is het aanbrengen van een laag vinyl over de lak van een auto, motor, boot, truck, aanhangwagen, machine, telescoop kraan, bord, zuil, gebouw, interieur of andere toepassing . Deze vinyls bestaan in verschillende effen kleuren in glanzend, matte of metallic afwerking. Daarnaast zijn er vinyls met structuur (carbon, brushed steel, leatherlook) en witte vinyls waar op geprint kan worden. Wij verzorgen dit vanaf het ontwerp tot de realisatie onder de naam WRAPMOTION. Onze montagestudio is gevestigd in Kootwijkerbroek, nabij Barneveld, maar indien gewenst kan wrapping ook op locatie worden gerealiseerd!

Carwrapping, motorwrapping, boatwrapping

Als alternatief voor het spuiten van voertuigen (in bijv. de bedrijfskleuren) kunt u kiezen voor ‘carwrapping’. Dit is het inpakken van bijvoorbeeld een auto met vinyl. De mogelijkheden zijn ongekend; alle soorten kleuren en zelfs foto’s of andere afbeeldingen! Wilt u het voertuig na enige tijd verkopen of een nieuwe kleur/ontwerp erop, dan kan de folie, doordat er gewerkt wordt met een speciaal soort lijm, eenvoudig en zonder restanten door ons verwijderd worden. Doordat de originele lak beschermd is geweest, is deze nog in dezelfde staat als vóór de wrap; goed voor de verkoopwaarde!

Wij zijn gespecialiseerd in Carwrapping en ontwerpen van diverse designs. Garanties kunnen wij u verlenen met daarbij fabrieksondersteuning van de folie leveranciers. Even goedkoop uw auto van een andere kleur voorzien zullen wij dan ook niet verkopen; kwaliteit staat voorop en u komt voorrijden met een wagen waar niet van te onderscheiden is of deze gespoten of geplakt is.

Signmotion tovert uw auto om in een echte ‘eye-catcher’ die bijvoorbeeld ook goed in te zetten is als promotie auto op beurzen, evenementen of festivals.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van carwrapping!

Buildingwrapping

Bij onderhoud en verbetering van onroerend goed, zowel binnen als buiten, wordt tegenwoordig in veel gevallen zelfklevende film gebruikt als vervanging van verf en dat biedt echte functionele en esthetische voordelen voor eigenaren en aannemers. Met deze film kunnen woonhuizen, kantoren, magazijnen en andere soorten onroerend goed op een kosteneffectieve wijze gerevitaliseerd, gerestyled of opnieuw gedecoreerd worden.

De duurzame, hoogwaardige film wordt eenvoudig en snel in één laag aangebracht op een bestaand oppervlak zoals kozijnen, deuren, trappen, muurbekleding, binnen- en buitenplaten, kunststof, aluminium, gecoat en niet-gecoat staal etc.

Het vormt zich ook naar gebogen en onregelmatige oppervlakken. Er is geen droogtijd nodig; de oppervlakken kunnen direct na de applicatie van de film worden aangeraakt. Naast de nieuwe uitstraling of decoratie zorgt het ook voor bescherming tegen verwering en vervaging van bijvoorbeeld uw gebouw.

Onze film levert in een kort tijdsbestek een uitstekende, professionele finish op en is verkrijgbaar in een grote keuze standaardkleuren, glanzende, lustre en matte finishes en in kleuren op bestelling (de custom colour match service) voor bedrijfsomgevingen of voor ‘personalisatie’.

Belangrijkste eigenschappen en voordelen:
• Geen droogtijd of geuren.
• Voordelige oplossing voor branding en personalisatie van zakelijk en residentieel onroerend goed.
• Restyling in een kort tijdsbestek.
• Goede prestaties tot tien jaar in alle weersoorten.
• Beschermt tegen verwering en UV-straling.
• Verlengt de levensduur van gevels van gebouwen en raamkozijnen, verlaagt de kosten van eigendom en onderhoud van onroerend goed.
• Verkrijgbaar in diverse kleuren en de mogelijkheid om aanvullende kleuren te bestellen die voldoen aan industriële standaarden als RAL, Pantone®,
NCS, BCS of overeenkomen met uw wensen.
• Glanzende, lustre of matte finishes.
• Hecht goed op diverse bouwmaterialen.
• De aangebrachte film is droog en de oppervlakken kunnen onmiddellijk na de applicatie worden aangeraakt, zodat de bedrijfsactiviteiten niet worden
onderbroken.
• 50-80% minder LCA (Life Cycle Assessment) vergeleken met verf, gemeten op basis van ISO14040.

Interiorwrapping

Zowel van voertuigen als gebouwen kan ook het interieur voorzien worden van zelfklevende vinyl. Hierdoor zal het een totaal nieuwe uitstraling krijgen.
Waarom zou u een geheel nieuwe keuken kopen als deze nog goed is, maar alleen de kleur u niet (meer) aanstaat? Wij kunnen deze wrappen zodat uw keuken weer een moderne uitstraling krijgt, in de kleuren naar uw wens!
Delen in uw auto of boot met een oubollige notenhout-look? Wij zorgen ervoor dat u een strak en modern interieur krijgt welke perfect past bij de rest van uw voertuig!
Ook deuren, kasten, meubels  en allerlei andere attributen kunnen wij voorzien van een wrap in ieder gewenst design of kleur!