Wrapmotion langs de A1

Wrapping doen wij voornamelijk onder de naam Wrapmotion | Creators of makeovers. Deze advertentie is vanaf vandaag op het 59 m2 grote LED-scherm te zien langs de A1 tussen Barneveld en Stroe t.h.v. de Harselaar! Ook is deze te zien op het LED-scherm bij Machine Verhuur Barneveld op industrieterrein de Harselaar. Wie…

Read more

Audi A3 wrapping

Een mooie Audi A3 van zilvergrijs naar mat blauw metallic gewrapped. Het dak, de spiegelkappen en de grille hebben we voorzien van hoogglans zwart metallic vinyl!

Read more

Bouwbedrijf E. van Harten

De Mercedes-Benz Sprinter van bouwbedrijf E. van Harten hebben wij voorzien van herkenbare belettering. Voor dit bouwbedrijf hebben wij het logo en de daarbij behorende opvallende huisstijl gemaakt. Een strakke uitstraling in frisse kleuren, zo kan dit bouwbedrijf weer jaren vooruit!

Read more

R. de Jong & Zn. Transport

Voor R. de Jong & Zn Trans. hebben wij het design en de belettering verzorgd op hun nieuwe koeltrailer. Het geheel sluit zo mooi aan bij de Scania die al een tijdje in gebruik is. Wij zijn benieuwd wie hem als eerste spot op de weg!

Read more

RG Tegelwerken

Voor RG Tegelwerken hebben wij het design en de belettering verzorgd op een mooie Peugeot Expert. We hebben gebruik gemaakt van mat gelamineerde full colors en de striping, logo’s en teksten zijn in glans uitgevoerd.

Read more

VANESSEN ICT

In opdracht van VANESSEN ICT hebben wij 5 nieuwe Škoda Fabia Combi’s voorzien van herkenbare belettering. We hebben de website en het grote beeldmerk op de zijkanten uitgevoerd met een donkerblauw metallic folie. 4 van de 6 auto’s hebben we op locatie bij de dealer voorzien van de reclame, de…

Read more

Choco & Zo

Voor Choco & Zo hebben wij hun nieuwe bus voorzien van een herkenbare en unieke belettering. Ook het design van de belettering is door ons gerealiseerd.

Read more

Ronald Jager Transport

Voor Ronald Jager hebben wij de nieuwe koeloplegger voorzien van opvallende reclame. In maart hebben wij het design en de belettering van de nieuwe DAF verzorgd en nu het design en de belettering van de trailer. Door bij beide gebruik te maken van mat en glans metallic folie heeft deze…

Read more

Mammoet Rallysport Sta-tafels

In opdracht van Mammoet Rallysport hebben wij 4 exclusieve statafels gemaakt. De uitstraling is zo gemaakt dat dit herkenbaar is met de uitstraling van dit team. De tafelbladen zijn alle vier voorzien van een aparte actiefoto en ook voorzien van een speciale beschermfolie waardoor ze heel lang mooi blijven. Ook…

Read more

ZonneTrend

ZonneTrend kan ook weer herkenbaar de weg op met hun nieuwe logo en de herkenbare belettering op de bedrijfswagen. Beiden hebben wij verzorgd.

Read more