Bedrijfskleding

Uw werknemers zijn een visitekaartje voor uw organisatie! Uw taak om uw visitekaartjes er verzorgd uit te laten zien, onze zorg om u daarin te adviseren. Signmotion heeft de mogelijkheden om u daarin te voorzien door een aantal sterke namen achter zich te hebben, kennis van zaken en materialen te hebben en nauw betrokken te zijn bij onze klanten.

Met de merken FHB Workwear, Terratrend en Tricorp Workwear aan onze zijde bieden wij voor elk segment in de markt een oplossing.

FHB Workwear is afkomstig uit Duitsland en staat bekent om de diversiteit aan kleuren, goede kwaliteit, pasvorm en service. Kom alles te weten over FHB Workwear en bekijk het complete assortiment hier in de online catalogus!

Om het plaatje compleet te maken en om op te vallen is het natuurlijk van belang dat u en/of uw werknemers herkenbaar zijn. Dit kan door de bedrijfskleding te voorzien van een logo of andere tekst wat bij uw bedrijf past.

Bedrukken en borduren
Onze drukpers staat klaar om hoogwaardige transfers op uw kleding te drukken. Denk hierbij aan een borst- en/of ruglogo van uw bedrijf of een tekst of ander beeldmerk op de mouw.

Op sommige textiel komt een geborduurd logo, beeldmerk of tekst beter tot zijn recht. Ook hiervoor is Signmotion uw aangewezen partner!

Wij bieden vaak mooie acties op het gebied van bedrijfskleding dus kom kijken, voelen, passen en beleven in onze showroom of bel vrijblijvend voor een afspraak bij u op locatie.